Asiakaspalvelu

Ilomme on auttaa sinua Kolikkopeleihin ja pelaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Ensimmäiseksi kannattaa käydä läpi Usein kysytyt kysymykset, mistä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kolikkopelit.com. Pystyt myös ottamaan yhteyttä tälle sivulle ilmestyvän lomakkeen kautta kirjautumalla ensin sisään.

 

Tietoa bonusten kierrätysvaatimuksista

Talletuksien tai tilinaukaisun yhteydessä voit saada meiltä ilmaista rahaa käyttäen bonuskoodia. Bonusvaroja ei luonnollisesti voi välittömästi nostaa vaan sinun tulee kierrättää raha 40 kertaa peleissämme. Lue kuinka bonusraha toimii täältä tai Usein kysyttyjen kysymysten kohdasta bonukset.

 

Usein kysytyt kysymykset

 

YLEISTÄ

 

Miten pääsen alkuun?

Pääset rekisteröitymään etusivun kautta tai klikkaamalla yläreunan Avaa pelitili -painiketta. Nyt seuraa koko kolikkopelaajan urasi tylsin vaihe eli rekisteröitymislomakkeen täyttäminen. Kaikki antamasi tiedot ovat turvassa. Noudatamme tiukkaa yksityisyyden suojaa emmekä myy, vuokraa tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi varmassa tallessa! Tarvitset niitä jatkossa kirjautuessasi tilillesi. Muista, että salasana saa olla vain omassa tiedossasi.

Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee vielä vahvistaa pelitilisi sähköpostiin tulevan vahvistusviestin kautta. Viestin lähetyksessä saattaa kestää pari minuuttia. Kannattaa myös tarkkailla sähköpostin roskapostikansiota siltä varalta, että vahvistusviesti ohjautuu sinne.

Kun olet tehnyt vahvistuksen, voi hauskuus alkaa: Saat rekisteröitymisbonuksesi ja voit aloittaa pelaamisen sekä tallettaa rahaa pelitilillesi.

 • Onko totta, että tilasitte Kummeli-ryhmältä omia sketsejä pelaajien viihteeksi?

  Kyllä se on hyvinkin totta! Tästä pääset niitä katsomaan.

 • Olen rekisteröitynyt pelaajaksi, mutta en ole saanut lupaamaanne bonusta. Mitä minun tulee tehdä?

  Rekisteröinnin jälkeen saat meiltä vahvistussähköpostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tässä sähköpostissa on linkki, jonka kautta sinun pitää aktivoida tilisi. Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio. Pelitilin vahvistamisen jälkeen bonus kirjautuu pelitilillesi automaattisesti ja olet valmis pelaamaan ja tekemään myös talletuksen.

  Jos et kuitenkaan löydä vahvistussähköpostia edes roskapostin joukosta, tarkistathan, että olet rekisteröinyt sähköpostiosoitteesi oikein ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme uuden vahvistusviestin saamiseksi.

 • Entä jos kadotan salasanani?

  Täytä tällä sivulla olevaan Unohtuiko salasanasi -kenttään käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sähköpostiisi automaattisesti uuden salasanan. Vanha salasanasi ei toimi enää sen jälkeen, kun uusi salasana on lähetetty. Suosittelemme, että kirjaudut sisään uudella salasanallasi ja menet heti Asetukset-osioon sivun oikeassa ylälaidassa ja muutat salasanan sellaiseksi, jonka muistat helpommin.

 • Sain uuden salasanan, mutta en silti pääse kirjautumaan. Mistä tämä johtuu ja mitä voin tehdä?

  Pelitilisi on saattanut lukittua, jos olet koettanut kirjautua väärällä salasanalla liian monta kertaa. Lukitulle pelitilille ei voi kirjautua edes uudella salasanalla. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi aukaista pelitilin. Muutoin pelitili aukeaa automaattisesti vuorokauden kuluttua lukittumisesta.

  Kun pelitilisi on auennut, voit kirjautua uudella salasanallasi. Jos olet tilannut uuden salasanan useamman kerran, varmista, että yrität kirjautua viimeisimmällä lähettämällämme salasanalla. Tarkista tätä varten myös sähköpostisi roskapostilaatikko.

 • En pysty pelaamaan, vaikka pelitililläni on saldoa. Saan vain ilmoituksen, ettei pelaaminen onnistu. Mitä ihmettä?

  Ota yhteyttä asiakaspalveluun asian selvittämiseksi. Yleensä syynä on se, että pelitilin käyttöoikeutta on jostain syystä rajoitettu.

 • Peli jumittui ja söi panokseni. Menivätkö rahani nyt hukkaan?

  Ei hätää. Jos peli jostain syystä jumittuu esimerkiksi internetyhteyden katkeamisen takia, kirjautuvat mahdolliset voitot kesken jääneestä kierroksesta automaattisesti pelitilillesi. Joissakin peleissä (kuten BlackJack) kierros jää kesken ja voit jatkaa seuraavalla kerralla siitä, mihin jäit.

  Jos häiriöitä esiintyy toistuvasti, kannattaa siitä ilmoittaa asiakaspalveluun, jotta voimme tutkia, onko kyseessä yleisempikin vika. Muussa tapauksessa kannattaa odottaa hetki ja kirjautua sitten pelitilille uudestaan.

 • Olen lähettänyt asiakaspalveluunne sähköpostia, mutta en siltikään ole saanut moneen päivään vastausta. Missä on vika?

  Asiakaspalvelumme vastaa aina sähköposteihin mahdollisimman nopeasti. Mikäli vastausta ei näytä kuuluvan, ole hyvä ja tarkasta sähköpostisi roskapostikansio. Saattaa olla, että roskapostisuodattimesi ohjaa postimme sinne. Jos et löydä vastausta roskapostistakaan, kannattaa ottaa uudestaan yhteyttä.

  Tarkistathan myös, että sähköpostilaatikossasi on tilaa uusille saapuville viesteille.

 
 

TALLETUKSET

 
 • Miten voin tallettaa rahaa pelitililleni verkkopankista?

  Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa oikean yläkulman "TALLETUS"-painiketta ja valitse "Verkkopankki". Tallettaminen on turvallista ja se tapahtuu suojatun internetyhteyden yli. Talletuksesta peritään käsittelykuluina 0,95 euroa talletussummasta riippumatta.

  Pienin summa, jonka voit tallettaa, on 5 euroa.

  Älä koskaan käytä selaimen Takaisin-nappulaa palataksesi talletuksen jälkeen sivustollemme. Tämä koskee myös tilannetta, jos haluat keskeyttää talletuksen tekemisen esimerkiksi väärin näppäillyn summan tai unohtuneen bonuskoodin takia. Poistu talletustapahtumasta aina palaamalla ”myyjän palveluun”.

 • Miten voin tallettaa rahaa pelitililleni luottokortilla?

  Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa oikean yläkulman "TALLETUS"-painiketta ja valitse "Luottokortti". Talletuksesta peritään käsittelykuluina 0,95 euroa talletussummasta riippumatta. Luottokorttitalletuksen voi tehdä seuraavilla korteilla:

  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasteCard Debit

  Luottokorttitalletukset tulee aina vahvistaa verkkopankkitunnuksilla, joten tämä ominaisuus (Verified by Visa tai MasterCard SecureCode) tulee olla liitettynä korttiisi. Luottokorttitalletuksen tekeminen on erittäin turvallista. Maksunvälittäjänä luottokorttitalletuksissa toimii Aquapay, joka näkyy myös tiliotteellasi maksutapahtuman yhteydessä.

  Pienin luottokortilla talletettava summa on 10 euroa ja suurin kertasumma 1000 euroa.

 • Talletin rahaa, joka veloitettiin minulta, mutta ei tullut pelitililleni. Mitä tapahtui ja miten saan rahat pelitililleni?

  Onnistunut talletus näkyy pelitililläsi viiveettä. Mikäli talletus ei kirjaudu heti pelitilillesi, on maksutapahtumassa saattanut tapahtua jokin häiriö.

  Verkkopankkitalletuksen tapauksessa kyse on luultavasti yhteyden katkeamisesta tai esim. myyjän palveluun palaamatta jättämisestä. Tällöin raha ei rekisteröidy pelitilille, mutta saattaa olla, että pankkitiliäsi on kuitenkin veloitettu. Ole hyvä ja lähetä meille asiakaspalveluun puuttuvan talletuksesi summa, päivämäärä ja maksun viitenumero sekä pankki. Näin voimme tarkistaa maksun tilan maksunvälittäjältämme, ja mikäli se on veloitettu pankkitililtäsi, hyvitämme sen mahdollisimman nopeasti pelitilillesi. Kerrothan samalla myös, mikäli käytit talletuksesi yhteydessä jotakin talletusbonuskoodia.

  Puhelutalletuksen ollessa kyseessä, ilmoita summa, talletuksen ajankohta sekä puhelinnumerosi.

  Mikäli veloitus tapahtui luottokortilta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kertoa maksutapahtuman kuittinumeron, summan, päivämäärän sekä luottokortin neljä viimeistä numeroa. Voit tarkistaa nämä tiedot saamastasi sähköpostikuitista. Tarkistamme maksun tilan maksunvälittäjältämme ja teemme tarvittaessa hyvityksen pelitilillesi. Kerrothan samalla myös, mikäli käytit talletuksesi yhteydessä jotakin talletusbonuskoodia.

 • Mikä on nettilompakko?

  Nettilompakko on nopeaa rahansiirtoa varten suunniteltu tilipalvelu netissä. Nettilompakosta voit siirtää rahaa Kolikkopelien pelitilillesi. Voit myös kotiuttaa voittosi nettilompakkoon, josta se on nopeasti käytettävissäsi kaikkiin nettimaksuihin. Maksupalveluntarjoajat Skrill ja Neteller tarjoavat nettilompakoita, joita voit käyttää myös Kolikkopeleillä. Rekisteröitymällä valitsemaasi palveluun saat nettilompakon käyttöösi. Huomaathan, että rekisteröityessäsi palveluihin henkilöllisyytesi varmistetaan, ja nettilompakon saaminen aktiiviseen käyttöön voi kestää muutamia päiviä.

 • Miten voin tallettaa rahaa pelitililleni nettilompakoista (Skrill ja Neteller)?

  Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa oikean yläkulman "TALLETUS"-painiketta, valitse maksutavaksi "Nettilompakko" ja valitse sitten "Skrill" tai "Neteller".

  Tämän jälkeen syötät haluamasi talletussumman, ja palvelu voi kysyä sinulta tunnistautumistietoja, esimerkiksi sähköpostiasi (Skrill) tai nettilompakkosi tilinumeroa ja henkilötunnustasi (Neteller). Tämän jälkeen pääset kirjautumaan nettilompakkoosi. Tehtyäsi talletuksen raha on heti pelattavissa tililläsi. Kolikkopelit ei veloita nettilompakoista tehdyistä talletuksesta talletuskuluja.

 
 

KOTIUTTAMINEN

 
 • Miten voin kotiuttaa voittoni?

  Rahasi ovat turvassa Kolikkopelit-tililläsi kunnes haluat tehdä kotiutuksen. Voit tehdä kotiutuksen koska tahansa klikkaamalla oikean yläkulman ”NOSTO”-painiketta Kolikkopelien pelitililläsi. Täytä kaikki pyydetyt kentät huolellisesti. Voit tehdä kotiutuksen omalle pankkitilillesi tai Skrillin tai Netellerin nettilompakkoosi. Kotiutuksen tietojen tulee täsmätä pelitilille rekisteröityihin tietoihin.

  Tarkistathan ennen kotiutuksen tekemistä, että osoitetietosi pelitilillä ovat ajantasaiset. Voit käydä päivittämässä yhteystietosi pelitilisi asetuksista. Emme voi käsitellä kotiutusta, mikäli pelitilin tai kotiutuksen tiedoissa on puutteita.

  Pienin summa, jonka voit kotiuttaa, on 5 euroa. Maksimissaan voit kotiuttaa 3000 euroa yhden vuorokauden aikana.

  Huomaathan, että voit tehdä kotiutuksen vain oman rahan osuudelle. Mikäli pelitililläsi on bonusrahaa, jonka kierrätysvaatimuksia ei ole kokonaan täytetty, mitätöityvät bonusrahat kun teet kotiutuksen.

 • Voinko kotiuttaa luottokortille?

  Kotiuttaminen luottokortille ei ole mahdollista, vaikka olisitkin tehnyt talletuksen luottokortilta. Kotiutuksen voi tehdä vain omalle pankkitilille tai nettilompakkoosi.

 • Voitin mukavan summan, mutta kotiutus ei jostain syystä onnistu. Miksi?

  Tarkista ensin, onko pelitililläsi bonusrahaa. Näet tämän viemällä hiiren osoittimen pelitilin saldon kohdalle.

  Jos pelitililläsi on bonusrahaa, ei kotiutus onnistu ennen kuin bonuksen kierrätysehto on täyttynyt. Kaikkien bonustemme kierrätysvaatimus on 40 x vastaanotettu bonussumma.

  Kierrätysehdosta voit lukea lisää Usein kysyttyjen kysymysten kohdasta BONUKSET.

 • Voitin peleissänne ja tein kotiutuksen. Kauanko kestää, että raha näkyy tililläni?

  Kotiutukset käsitellään aina arkipäivisin, yleensä aamupäivän aikana. Esimerkiksi illalla tehty kotiutus käsitellään seuraavana arkipäivänä. Käsittelyn jälkeen voitot maksetaan tilille kotimaan pankkisiirtona, joka normaalisti kestää 1-3 pankkipäivää.

 • Miksi tekemäni kotiutus peruttiin?

  Yleisin syy kotiutuksen peruuntumiseen on se, että kotiutuksen tai pelitilin tiedoissa on puutteita. Ennen kotiutuksen tekemistä kannattaa aina käydä tarkistamassa pelitilin asetuksista, että olet täyttänyt yhteystietosi ja että ne ovat ajantasalla.

  Myös kotiutuksen tiedot pitää täyttää huolellisesti. Kotiutukseen tulee merkitä nimi- ja osoitetiedot niille varattuun kenttiin. Tilinumero tulee olla IBAN-muodossa. Huomaa, että voimme maksaa voitot vain pelitilin haltijan pankkitilille.

  Lähetämme kotiutuksen peruuntumissyystä aina myös sähköpostia pelitilille rekisteröityyn osoitteeseen.

 • Haluaisin peruuttaa tekemäni kotiutuksen. Miten toimin?

  Voit peruuttaa noston itse kohdasta ”Tee talletus”, jossa näet mikäli sinulla on käsittelyä odottavia kotiutuksia. Peruuta nosto helposti klikkaamalla ”Peruuta kotiutus” -kuvaketta, jolloin rahat ovat heti pelattavissasi. Odottavat kotiutukset otetaan käsittelyyn arkipäivisin yleensä aamupäivän aikana, minkä jälkeen peruuttaminen ei enää ole mahdollista. Huomaathan, että kaikki tekemäsi nostot peruuntuvat samalla kertaa. Peruuttaminen onnistuu myös ”Tee nosto” -sivulla.

 • Minulta kysytään IBAN-tilinumeroa ja BIC-koodia. Mitä ne ovat?

  IBAN (International Bank Account Number) on kansainvälinen tilinumero. IBAN-tilinumeron tunnistat numerosarjan alussa olevasta kaksikirjaimisesta maatunnuksesta. Suomalainen IBAN on aina 18 merkkiä pitkä ja alkaa maatunnuksella FI eli Finland. Suomessa IBAN otettiin käyttöön kotimaan maksuliikenteessä vuonna 2008.

  BIC-koodi (Bank Identifier Code) on pankin yksilöivä tunniste. BIC-koodin pituus on aina 8 tai 11 merkkiä, joista kuusi ensimmäistä on aina kirjaimia ja loput kirjaimia ja/tai numeroita. Saajan pankin voit päätellä BIC-koodin neljästä ensimmäisestä merkistä ja pankin maan 5. ja 6. merkistä.

  Oman IBAN-tilinumerosi ja BIC-koodisi löydät tiliotteeltasi ja verkkopankista oman tilisi tiedoista. Voit myös käyttää pankkisi verkkosivuilta löytyvää IBAN-laskuria.

 • Minua pyydettiin esittämään henkilöllisyystodistus ja tuore lasku. Onko näiden tietojen antaminen tarpeellista tai turvallista?

  Tarkistamme henkilöllisyyden lähinnä isojen kotiutusten yhteydessä tai silloin, kun katsomme siihen olevan aihetta. Tämä tehdään asiakkaan ja meidän varojen turvaamiseksi sekä väärinkäytösten estämiseksi. Laskua pyydämme, jotta voimme tarkistaa osoitteen paikkansapitävyyden.

  Tietojen antaminen on täysin turvallista. Niitä käsitellään täysin luottamuksellisesti ja ainoastaan maksuja käsittelevät työntekijämme näkevät tietosi.

 
 

BONUKSET

 
 • Bonusrahojen panostusvaatimukset
  Kierrätyskaavio
 • Milloin voin nostaa voittoni? Eli bonusehdot selvällä suomenkielellä.

  Bonusrahaan liittyy kierrätysehto, jonka on täytyttävä ennen kuin bonusrahalla saadut voitot voidaan nostaa pankkitilille.

  Bonukseen liittyy aina kierrätysvaatimus, mikä tarkoittaa, että sinun on panostettava peleihin määrätyllä summalla, ennen kuin bonus ja sillä saadut voitot vapautuvat ja muuttuvat omaksi rahaksi. Tätä ennen nosto ei ole mahdollinen ja sama koskee niin rekisteröitymisbonusta, talletusbonuksia, ilmaispyöräytyksistä saatuja voittoja kuin kaikkia muitakin mahdollisia bonuksia.

  Meillä kaikkien bonusten kierrätysvaatimus on 40 x bonussumma.

  Jos siis vastaanotat vaikkapa rekisteröitymisen yhteydessä 5 euroa bonusrahaa, on peleihin panostettava yhteensä 200 euroa, jotta voitot ovat nostettavissa. Huomaa, että panostaminen tarkoittaa pelin pelaamista. Panostaminen tarkoittaa siis eri asiaa kuin rahan tallettaminen pelitilille.

  Suurin osa peleistä kerryttää kierrätysvaatimusta täsmälleen panostuksen verran. Jos siis pelaat esimerkiksi Fortune Telleriä 0,40 € panoksella, kertyy kierrätysvaatimusta vastaavasti 0,40 € joka kierroksella.

  Jotkut pelit kerryttävät kierrätysvaatimusta kolmasosalla panostuksen arvosta. Tällöin esimerkiksi 1 euron panostus kerryttää kierrätysvaatimusta 0,33 €. Näitä pelejä ovat Keno, Joker Poker, Casino Stud Poker ja kaikki Video Poker -pelit.

  Seuraavat pelit kerryttävät kierrätysvaatimusta vain 2 % panostuksen arvosta: Blackjack, Ruletti, Casino Hold'em, Pai Gow Poker ja Mini Baccarat.

  Panokset, jotka on asetettu Triple Chance Hi-Lo -peliin, eivät kartuta panostuskertymää ollenkaan.

  Bonus ja sen myötä kierrätysvaatimukset häviävät pelitililtä, jos saldo menee kokonaan nolliin.

  Kun bonusrahan kierrätys on onnistunut eli pelitililläsi on voittoja sillä hetkellä kun kierrätysvaatimus on täyttynyt, muuttuu saldo automaattisesti omaksi rahaksi ja nosto on mahdollinen.

  Kannattaa myös vielä kerrata Käyttäjäehtojemme bonusrahoja ja kampanjoita koskevat erityissäännöt kohdassa 5.

 • Sain bonuksen ja olen pelaillut jo tovin. Mistä tiedän milloin bonuksen kierrätysvaatimus on täyttynyt ja voin tehdä kotiutuksen?

  Kun kierrätysvaatimus on täyttynyt, muuttuu pelitilisi sen hetkinen saldo kokonaisuudessaan omaksi rahaksi. Voit tarkistaa tämän viemällä hiiren pelitilin saldon kohdalle oikeassa yläkulmassa.

  Huomaa, että jotkin pelit kartuttavat kierrätysvaatimusta hitaammin: Panostukset Kenoon, Joker Pokeriin, Casino Stud Pokeriin ja kaikkiiin Video Poker -peleihin kerryttävät kierrätysvaatimusta vain kolmasosalla panostuksen arvosta. Lisäksi panostukset Blackjackiin, Rulettiin, Casino Hold'emiin, Pai Gow Pokeriin ja Mini Baccaratiin kartuttavat panostuskertymää 2 %:lla arvostaan.

  Voit tarkistaa kierrätystilanteesi tältä sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tarkistaaksesi sen hetkisen kierrätystilanteesi.

 • Sain teiltä bonuksen, talletin sen jälkeen myös omaa rahaa ja ryhdyin pelaamaan. Miten homma toimii?

  Panostat aina ensin omalla rahallasi ja vasta sitten bonusrahalla, kaikki panostukset kuitenkin lasketaan bonusrahan kierrätykseen. Jos voitat omalla rahalla, voi nostaa heti sillä saadut voitot, mutta tällöin menetätä tilisi bonusrahasaldon. Jos häviät oman talletuksesi, niin sen jälkeen jatkat pelaamista bonusrahalla, jossa on kierrätysehdot. Kun bonuksen kierrätysvaatimus on täyttynyt, voit kotiuttaa koko saldosi. Jos panostat yhdellä kierroksella samanaikaisesti sekä oikealla että bonusrahalla, maksetaan voitto siinä suhteessa mitä panoksessa oli oikeaa ja bonusrahaa. Suosittelemme lukemaan tarkentavia esimerkkejä tältä sivulta.

 • Talletin pelitililleni 20 € ja sain teiltä toiset 20 € talletusbonuksena. Nostin heti tallettamani 20 € pois, jonka jälkeen huomasin myös bonusrahan kadonneen pelitililtäni. Miksi?

  Bonus on palkkio talletuksestasi, ja sen vuoksi siinä on myös pelitilin saldoa sitovat ehdot. Et siis voi hyödyntää talletusbonusta, mikäli et ole aikeissa panostaa talletustasi. Tästä syystä bonusrahan osuus katoaa pelitililtä, mikäli teet noston.

  Muista, että bonusrahaan sisältyvät aina myös yllämainitut kierrätysvaatimukset ja bonusrahalla saatujen voittojen nosto on mahdollinen vasta, kun kierrätysvaatimukset on täytetty.

 • Voinko poistaa bonuksen, jos haluan pelata vain omalla rahallani?

  Voit poistaa bonusvarat ilmoittamalla siitä meille asiakaspalveluun. Bonusvarat poistuvat myös jos teet oikean rahan noston. Bonusraha on kuitenkin pelaajalle täysin riskitöntä, joten mielestämme niitä ei kannata poistaa.

 • En tahtoisi vastaanottaa mitään bonuksia jatkossa, koska haluan pelata vain omalla rahalla. Miten toimin?

  Pelitilille ei ole mahdollista tehdä varsinaista bonusrahaestoa.

  Kuitenkin ainoastaan rekisteröitymisbonuksemme tulee pelitilille automaattisesti. Kaikkien muiden bonusten vastaanottaminen vaatii sinulta toimenpiteitä, kuten bonuskoodin kirjoittamisen talletuksen yhteydessä tai suosittelulinkin jakamisen kavereille.

  Myös ilmaiskierroksista saatavat voitot ovat bonusrahaa, mikä kannattaa ottaa huomioon.

  Jos et halua bonuksia, sinun ei itse asiassa tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä, vaan voit pelata ja tallettaa normaalisti.

 • Sain teiltä ilmaispyöräytyksiä ja voitin mukavan summan. Miksi kotiutukseni kuitenkin peruuntui?

  Myös ilmaispyöräytyksistä saatavat voitot ovat normaalisti bonusrahaa, jota koskee samat kierrätysehdot kuin muitakin bonuksia.

 

Unohtuiko salasana?

Aukioloajat

ma-pe 08-03 la-su 09-03
ma-pe 08-03 la-su 09-03

Talletukset ja nostot

  Talletus Nosto
Aktia Pankki    
Danske Bank    
Handelsbanken    
Nordea    
OP-Pohjola    
POP-Pankki    
S-Pankki    
Säästöpankit    
Tapiola    
Ålandsbanken    
Skrill    
Neteller    
MasterCard    
VISA