Huom! Viikkoraaputus- ja Tarjoustaulu-kampanjat päättyvät lauantaina 24.kesäkuuta kello 23.59

Tervetuloa kumppaniksi!

Voit ansaita rahaa ohjaamalla nettisivustosi kautta uusia pelaajia KOLIKKOPELIEN pariin!

Liittyminen KOLIKKOPELIEN kumppanuusohjelmaan on ilmaista. Kumppanuusohjelman jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista eduista:

  • Saat jopa 30% komission jokaisen kauttasi tulleen pelaajan nettotuotosta.
  • Voit tarkastella ajantasaisia pelaajatilastojasi kellon ympäri.
  • Bannereistamme ja muusta mainosmateriaalista lisää näyttävyyttä sivustollesi.

Voit myös lisätä sivustollesi jännittävän ja viihdyttävän harjoitus-kasinopelin, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi! Vierailijat pääsevät pelaamaan logollasi varustettua, sivustosi tyyliin sovitettua automaatti- tai raaputusarpapeliä.

KOLIKKOPELIEN kunnia-asia on tarjota rehellisiä, vastuullisia pelejä ja kohdella asiakkaitaan ja kumppanisivustojaan reilusti. Meiltä saat aina vastauksen sinua askarruttaviin kysymyksiin, ja voit koska tahansa tiedustella mahdollisuutta saada esimerkiksi sivustollesi räätälöityä mainosmateriaalia. Lähetä sähköpostia osoitteeseen kumppanit@kolikkopelit.com.

Usein kysytyt kysymykset

K: Mitä kumppanuusohjelma tarkoittaa?

V: Kumppanuusohjelma on yhteistyösopimus online-kauppiaan kanssa. Saat kompensaatiota myynnistä, jota tuotat kauppiaalle sivustollasi olevien linkkien välityksellä.

Kumppanuusohjelma on edullinen tapa ansaita sivustosi avulla ilman että joudut tekemään kalliita investointeja e-kaupan infrastruktuuriin. Kumppanuusohjelmista on tullut erittäin suosittuja, ja niitä on nykyisin tarjolla tuhansia erilaisia.

K: Miten kumppanuusohjelma toimii?

V: Sivustollasi käyvät vierailijat näkevät sopimuksen toisen osapuolen mainoksia tuotteistaan ja palveluistaan. Vierailija saapuu sivustollasi olevan linkin kautta KOLIKKOPELEIHIN ja tutustuu tarkemmin tarjouksiin. Jos vierailija avaa meille tilin ja tekee talletuksen, saat tietyn prosentin KOLIKKOPELIEN saamasta tuotosta.

K: Miksi juuri KOLIKKOPELIEN kumppaniksi?

V: Toisin kuin useimmat muut kumppanuusohjelmat, sopimus meidän kanssamme tuottaa! Yksittäisten maksujen sijaan saat jatkuvaa komissiota. Rahapelien pelaajat ovat tyypillisesti vakioasiakkaita, jotka tuovat sinulle säännöllistä tuloa. Tarjoamme pelaajillemme miellyttävän ja luotettavan peliympäristön sekä upeita kampanjoita, bonuksia ja muita houkuttimia, joiden ansiosta heistä tulee vakioasiakkaita. Painotamme erityisesti säännöllisiä kampanjoita ja kiinnostavia tarjouksia, joita ei ole saatavissa missään muualla.

K: Missä ja miten voin tarkistaa kumppanitilini tilanteen?

V: Kirjauduttuasi sisään näet valikon vasemmalla, ja keskellä on ajantasainen tilastosi.

K: Milloin ja miten saan maksun välittämistäni asiakkaista?

V: Maksu saapuu seuraavan kuukauden 10. päivänä, ts. kesäkuun tuotot maksetaan 10. heinäkuuta jne. Maksu suoritetaan valitsemallesi pankkitilille.

K: Missä voin lukea käyttäjäehdot?

V: Käyttäjäehdot löytyvät kumppanuusohjelmien pääsivulta.