Huom! Viikkoraaputus- ja Tarjoustaulu-kampanjat päättyvät lauantaina 24.kesäkuuta kello 23.59

Kokemuksia Kolikkopeleistä

Kolikkopelit on perustettu vuonna 2010. Nykyään sivustollamme pelaa yli 250 000 suomalaista.

Pelivalikoimaamme kuuluu rakastettuja klassikkoja Hedelmäpelistä Joker Pokeriin ja Kenosta Rulettiin. Kolikkopeleissä pääset pelaamaan myös Perttu-Pottia ja Kummeli-peliä, joita et muualta löydä!

Voit tavoitella mukavia pikkuvoittoja sekä miljoonaluokan jättipotteja. Lisäksi Viikkoraaputus-kilpailussa on jaossa viikoittain tavarapalkintoja.

Lue alta, millaisia kokemuksia Kolikkopelien pelaajilla on sivustollamme voittamisesta!

Annesta tuli miljonääri

Joulukuussa 2013 jysähti oikein kunnolla. Satakuntalainen Anne voitti Mega Fortune -pelissä peräti 2,6 miljoonaa euroa!

”Aluksi en meinannut uskoa sitä. Aamulla piti tarkistaa, onko voittosumma yhä pelitililläni ja siellähän se oli. Nykyään käyn kerran viikossa ulkona syömässä. Olen jatkanut Kolikkopeleissä pelailua voitonkin jälkeen”, Anne sanoo.

Katso videolta Annen voittokierros

Kolikkopelit vei Mikon ja Karoliinan olympialaisiin

Kangasalalaisten Mikko Siltasen ja Karoliina Kopalaisen unelmista tuli totta helmikuussa 2014, kun he voittivat Kolikkopelien kilpailusta luksusmatkan Sotšin talviolympialaisiin. Matka sisälsi lennot, majoituksen sekä lippuja jääkiekko-, hiihto- ja mäkihyppykilpailuihin.

”Matka oli hyvin järjestetty ja kokonaisuudessaan upea kokemus. Joka päivä oli 20 astetta lämmintä ja aurinkoista. Jotenkin ihan erilaista mitä oli kuvitellut, mutta onneksi tuli pakattua monenlaista vaatetta mukaan, Mikko sanoo.

Katso kuvia Mikon ja Karoliinan matkalta

Voihan Pyhä Patrick, millainen tuplaosuma!

Raisiossa asuva naispelaaja voitti 12 500 euroa maaliskuussa 2014. Hän jatkoi pelaamista seuraavana päivänä, ja tällä kertaa kohdalle osui toinen, vieläkin muhkeampi potti: 21 000 euroa. Voittojen yhteenlaskettu arvo oli siis noin 33 500 euroa!

Tapaukseen liittyy hauska sattuma: voitot tulivat Irish Gold -pelistä ja jälkimmäisenä voittopäivänä vietettiin irlantilaisten suojelupyhimyksen Pyhän Patrickin päivää.

Nyt on sinun vuorosi voittaa!

Pelitilin avaaminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Lisäksi uutena pelaajana saat erittäin hyvän liittymislahjan.

Tervetuloa pelaamaan – lupaamme viihdyttäviä hetkiä Kolikkopelien parissa!

Saat liittymislahjaksi 5 euroa ilmaiseksi!

Avaa pelitili tästä