Tietoa meistä

Kolikkopelit.com on pelisivusto, joka tarjoaa viihteellisen pelikokemuksen suomalaisille. Pelisivuston taustalla olevilla henkilöillä on yli 10 vuoden kokemus, niin kotimaiselta, kuin myös kansainväliseltä pelialalta. Työllistämme kymmeniä suomalaisia, jotka auttavat sinua kaikessa ja takaavat onnistuneen palvelukokemuksen.

Pystymme kansainvälisenä peliyhtiönä tarjoamaan asiakkaille todella hyvät voittomahdollisuudet ja kampanjat, joihin et muuten törmäisi. Kuuntelemme asiakkaidemme palautetta ja pyrimme rakentamaan heidän kanssa yhdessä Kolikkopelit.com:sta viihdyttävän pelipaikan internetissä.

Kaiken lähtökohtana on tuoda asiakkaille helppokäyttöinen, turvallinen ja luotettava peliympäristö, jota pääsee kokeilemaan täysin riskittömästi. Saat ensimmäiselle kokeilulle ilmaista pelirahaa ja me maksamme kaikki voitot käyttäjäehtojen mukaisesti reilussa hengessä.

Tyytyväiset asiakkaamme tietävät parhaiten.

Meillä pelaa jo yli 300 000 suomalaista ja pelaajamme ovat tutkitusti tyytyväisiä. Mikäli pelaaminen ei pysy mukavana ja viihteellisenä ajanviettona asiakas voi koska vain sulkea pelitilinsä pysyvästi tai määräajaksi.