Uutiset - Viihdy Kolikkopelien parissa

20.01.2017

Kolikkopeleillä konsertoidaan jälleen. Viikon turnauksessa lavalle nousevat nimittäin kaikkein räväkimmät rokkikukot ja -kanat. Turnausnäyttämönä toimii peleistä pauhaavin: Motörhead.

Tämän rockturnauksen setti on seuraavanlainen:

 • Pelaa vähintään 20 kierrosta Motörhead-peliä minimissään 0,20 euron panoksella
 • Tavoittele mahdollisimman suurta kolikkomäärää 20 peräkkäisellä pelikierroksella
 • Viritä voiton soundit perjantain ja sunnuntain välillä

Ja jokainen kunnon keikka päättyy totta kai tajunnanräjäyttävään encoreen:

 • Kolme voittoisinta pelaajaa jakaa tasan 300 euron bonusrahapotin

Aika vetäistä show, jolla olet oikeutettu osuuteen kutkuttavan kovasta keikkapalkkiosta.

Kapua konserttilavalle

Onnea turnaukseen!

 

Ohjeet:

 • Turnaus alkaa 20.1. klo 12:00 ja päättyy 22.1.2017 klo 23.59.
 • Turnauksessa palkitaan 3 pelaajaa, joilla on 20 parasta peräkkäistä pelikierrosta perustuen voitettuihin kolikoihin. Pelaajat jakavat 300 euroa bonusrahaa tasan.
 • Osallistuakseen pelaajien on pelattava oikealla rahalla vähintään 20 kierrosta 0,20 euron panoksella.
 • Bonusrahaa koskevat normaalit kierrätysehdot.

 

19.01.2017

Ilouutisia vampyyrifaneille: Immortal Romance -pelistä on tehty mobiiliversio! Kolikkopelien pelaajat voivat huoletta heivata Tinderit ja muut deittisovellukset älypuhelimistaan, sillä vampyyrirakastavaisten lempi on ikuista.

Kaiva siis mobiililaitteesi taskusta ja pyöräytä suosikkipeli tulille. Tässä kolikkopelissä rakkaus on rikkautta, ja suurvoitot saattavat piillä yhden sormenpainalluksen päässä!

Immortal Romance ei tietenkään katoa työpöytäversionakaan, vaan pelin pariin pääset niin puhelimella kuin pöytäkoneellakin.

Rikastuttavaan romanssiin

18.01.2017

Tiedätkö, mikä on Suomen kansallishyönteinen, tai ehkäpä kansallissäveltäjä?

Suomi 100 -juhlia vietetään koko vuoden ajan, ja Kolikkopeleillä kemut käynnistetään kansallishenkisellä kampanjalla suomalaisista perinteistä nauttien. 

Arvuuttelemme pelaajiltamme Suomen kansallissymboleja 12 päivän ajan – ja palkitsemme niin oikein kuin väärinkin arvanneet erikoiseduilla! Oikein vastanneiden etuja toki maustetaan päivittäin ylimääräisillä ilmaiskierroksilla.

Kuinka pääset sitten mukaan arvailemaan? Suuntaa nostalgiselle kampanjasivullemme, vastaa päivän kysymykseen ja ota erikoisetusi omaksesi – näin yksinkertaisesti se käy. Onnea matkaan!

Laita Suomi-tietämyksesi testiin

16.01.2017

Lippu Pandamania-uutuuspeliin takaa pääsyn kaikkiin laitteisiin! Kolikkopeleillä voit nyt törmätä hullunkurisiin pandakarhuihin, köytettyihin eläinhoitajiin, ilmapalloihin, makeisiin – toisin sanoen kaikkeen, mitä teemapuistosta voit kuvitella löytäväsi.

Viiden rullan kolikkopelissä peliruudun ohi polkeva panda läimii lisäwildeja voittolinjoille, ja kolme Pick Me Bonus -symbolia antavat sinun itse valita valtavan voittosumman. 

Luonnollisesti ilmaiskierroksia tarjoillaan myös tässä eläintarhassa, sillä kolme scatteria muuttavat menon vallan maaniseksi. Vapaapelien aikana voitot maksetaan tuplana!

Muista, että jättipotti ei ole lajiltaan uhanalainen, vaan saattaa piillä pandakarhun häkin kaltereiden takana!

Astu eläintarhaan

13.01.2017

Uinuva Keskilännen kylä saa uutta vipinää, kun pienen pitäjän seriffi naulaa rautatieaseman virkaa toimittavan hökkelin seinään uuden etsintäkuulutuksen. 

Perinteisestä ilmoituksesta poiketen kellertävässä Wanted-ilmoituksessa ei ole lainkaan etsittävän henkilön kuvaa. Huomio kiinnittyy sen sijaan palkintoon – 5 000 euroa käteistä!

Vanha, Villi länsi kohtaa nykypäivän kehityksen Kolikkopelien Dead or Alive -mobiilikampanjassa.  Kulta ja kunnia odottavat henkilöä, joka on Villin lännen onnekkain mobiilipelaaja.

Vetäise siis älypuhelimesi tai tablettisi taskusta ja surffaa laitteellasi Kolikkopelien mobiilisivuille. Kun klikkaat Dead or Alive -pelin auki ja tulitat vähintään 20 pelikierrosta 0,09 euron panoksella Villin lännen vilskeessä, lassoat itsellesi arpalipun. 

Yhden arpalipun ansaitset jokaisesta pelaamastasi 20 kierroksesta. Yhteensä 200 pelaajaa pääsee osalliseksi 5 000 euron käteissaaliista kampanjan päättävässä arvonnassa, ja Lännen onnekkaimman mobiililaitteenheiluttajan satulalaukku täytetään 600 eurolla kahisevaa!

Kampanjassa olet mukana vain pelin mobiiliversiota pelaamalla, joten karauta kipin kapin älylaitteesi äärelle ja aloita rahakas rodeo!

11.01.2017

Nyt karistetaan joulukinkut Nuutin päivän kunniaksi! Euroja on tarjolla sikamaisen paljon, sillä jaossa on 500 euron bonusrahapotti. Tämän viikon turnauspeli on Piggy Riches.

Olet mukana turnauksessa, kun pelaat yhteensä vähintään 30 kierrosta Piggy Riches -peliä minimissään 0,15 euron panoksella. Palkintokaukalossa on 500 euroa bonusrahaa! Voittosuoralle selvinneet viisi parasta pelaajaa voittavat jokainen 100 euroa. Voittaaksesi sinun tulee kerätä mahdollisimman monta kolikkoa 20 peräkkäisellä kierroksella.

Ei muuta kuin, kyynärpäätaktiikalla kaukalolle ja korjaa parhaimmat herkkupalat kaverin nenän edestä! Kisaa käydään possumaisissa tunnelmissa aina ensi sunnuntaihin 15. tammikuuta asti. 

Älä sorki säästöpossua, vaan suuntaa turnaukseen!

Osallistu

Ohjeet:

 • Turnaus alkaa 11.1.2017 klo 00.01 ja päättyy 15.1.2017 klo 23.59.
 • Turnauksessa palkitaan 5 pelaajaa, joilla on 20 parasta peräkkäistä pelikierrosta perustuen voitettuihin kolikoihin. Kukin viidestä voittajasta saa 100 euroa bonusrahaa. 
 • Osallistuakseen pelaajan on pelattava oikealla rahalla vähintään 30 kierrosta 0,15 euron panoksella.
 • Bonusrahaa koskevat normaalit kierrätysehdot.
 • Kolikkopelien yleiset käyttäjäehdot ovat voimassa.

   

10.01.2017

Pelaajamme Simsara pelaili joulukuussa tavallista enemmän ja päätti kuun lopussa tallettaa pelitililleen itselleen harvinaisen suuren summan: 150 euroa. Hän lopetti pelaamisen, kun kassassa oli 250 euroa. Normaalisti hän olisi kotiuttanut summan, mutta päättikin jättää rahat vielä pelitilille. 

Uudenvuodenaattona pelailu jatkuikin. Kun Big Bad Wolf ja Gonzo’s Quest -pelit meinasivat sakottaa saldoa, siirtyi pelaajattaremme kohtalokkaaseen Dead Or Alive -peliin. 1,8 euron panoksella tauluun pyörähti scatter-symboleja ja vapaapelit käynnistyivät. Pian ruudulla oli unelmatilanne: pelin ylärivi täyttyi wild-symboleista ja voitot kohosivat jokaisella kierroksella yhä korkeammalle. Bonusputken päätteeksi voittosarakkeeseen ilmestyi summa 10 756 euroa!

Simsara nosti itselleen osan voitoista, mutta pelit jatkuivat taas illalla. Muutaman kokeilun jälkeen hän päätyi Gonzo's Questin pariin ja uskalsi nostaa panoksen jo 50 euroon. Parikymmentä kierrosta myöhemmin Gonzon portit aukesivat ja peli kuljetti Simsaran bonuspeliin, josta kertyi mahtavat 12 085 euroa!

Pelaajamme laski hetkeksi panostaan, mutta jatkoi pelailua. Kun panos nousi takaisin 50 euroon, Gonzo kiitti luottamuksesta. Kolikoita kilahteli Gonzon kypärään 10 206 euron edestä. Ei yhtään hassumpi uusivuosi!

Voittajamme kertoi, että summalla lunastellaan osaomistusasuntoa omaksi, ja loput voittorahat menevät vasempaan takataskuun pahan päivän varalle. "Jos jotain sattuu tai tarvii, niin eipä ole sitten ihan euron päälle," hän tuumaa. Jalat pysyvät siis tiukasti maassa.

Puolitoista vuotta Kolikkopeleillä pelaillut Simsara kehui sivua luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi, ja kertoi kaiken aina sujuneen mukisematta! Lämpimät onnitteluterveiset Vantaalle! 

Kenen pelitilille löytävät tiensä Gonzon seuraavat rahavirrat? Peli on yksi pelaajiemme suosikeista – kokeile onneasi voittoisassa viidakkoseikkailussa.

Pelaa Gonzo's Questia

09.01.2017

Kuuletko Colosseumin pauhun? Tunnetko mausteen ja mirhamin tuoksun? Glorious Empire -uutuus vie sinut keskelle ikuisen kaupungin kadonnutta kuhinaa.

Uutuuspelissä laskeudut antiikin Rooman kultaisille kaduille. Temppelien ja palatsien kultaiset salit pursuavat aarteita ja hedelmäisten puutarhain lähteet virtaavat viiniä! Nyt myös sinä pääset osaksi keisareiden myyttisiä salaisuuksia... Tämä peli on legenda jo syntyessään.

Siivekkäät hevoset, gladiaattorit ja muut pelimerkit risteilevät jopa 40 voittolinjalla. Viisirullaisessa pelissä leijonanhahmoiset wild-symbolit lupaavat suuria voittoja, ja kolme scatter-symbolia käynnistää ilmaiskierrospelin. Uutuuspeli kätkee sisäänsä monia salaisuuksia: käy seikkailuun!

Mitä aarteita kauneuden jumalatar Venus sinulle suo?

Kokeile uutuutta

06.01.2017

Säihkyvät sotisovat, kimmeltävät jalokivet ja tahkotut teräaseet täyttävät peliruutusi, kun karautat Kolikkopelien Viikon turnaukseen Warlords: Crystals of Power -pelin upeissa maisemissa.

Turnauksessa haetaan kestävyydeltään ylivoimaisimpia pelaajia, sillä seitsemän eniten pelikierroksia pelannutta pelaajaa jakaa 300 euroa bonusrahaa. Kahakan voittaja aateloidaan 100 eurolla. 

Kun pelaat vähintään 30 pelikierrosta minimissään 0,15 euron panoksella, olet varteenotettava soturi turnauspalkintojen lunastajaksi. 

On aika kajauttaa vastustajasi lamaannuttava sotahuuto ilmoille, sillä turnauspelin pauloihin pääset alla olevasta painikkeesta.

Liity turnaukseen

 

Ohjeet:

 • Turnaus alkaa 6.1. klo 12:00 ja päättyy 8.1.2017 klo 23.59.
 • 7 eniten pelikierroksia pelannutta pelaajaa jakaa 300 euroa bonusrahaa seuraavasti:
  • 1.sija: 100 euroa
  • Sijat 2-3: 50 euroa
  • Sijat 4-7: 25 euroa
 • Osallistuakseen pelaajan on pelattava oikealla rahalla vähintään 30 kierrosta 0,15 euron panoksella.
 • Bonusrahaa koskevat normaalit kierrätysehdot.
 • Kolikkopelien yleiset käyttäjäehdot ovat voimassa.

02.01.2017

Toteemipaalut olivat muinoin intiaanien korkeita, pyhiä veistoksia, jotka esittelivät eri heimojen sukuvaakunoita sekä kuvastivat yhteyttä maan ja taivaan välillä. Turning Totems -kolikkopelissä paikallaan pyörivät toteemit sen sijaan voivat kuvata sinun ja vaurastumisen suhdetta!

Intiaanien maille johdattava peliuutuus tarjoaa viisi toteemipaalua, joissa eri kuviot viuhuvat voittoja tuottavasti.

Toteemille kääntyvä käärme iskee esiin wild-symboleita, ja kolmen luikertelijan ilmestyttyä puupaaluihin, käynnistyvät ilmaiskierrokset. Ilmaiskierrosten aikana voitot kertautuvat ja wild-symbolit vilkkuvat tiheämmin toteemeilla.

Vuoden alun kunniaksi pääset testaamaan uutuutta ylimääräisellä pelirahalla:

 • Saat 25 prosenttia bonusta aina 50 euroon asti, kun talletat koodilla TOTEEMI

Kokeile onneasi ja kaiverra omaan toteemiisi rikastumisen symbolit!

Toteemit pyörimään

Ohjeet:

Viikkoraaputus

Kurkkaa tämän viikon jaossa olevat palkinnot Viikkoraaputuksen omalta sivulta. Aiempina viikkoina palkinnot ovat menneet seuraaville:

Viikon 02 voitot

Lasse M. - Moleskine The Beatles Limited Edition Notebook Large Ruled -muistikirja

Ekaterina K. - Ibili-teepannu (0,72 l)

Jouko R. - Sen.se Guard Peanut älykäs varashälytin

Viikon 01 voitot

Heikki L. - Cooler Master NotePal U2 Plus kannettavan jäähdytysalusta (musta)

Tuula M. - Bialetti Moka Express -mutteripannu (6 kuppia)

Eila K. - Weber Style -vihanneskori

Viikon 52 voitot

Jukka S. - Strömsö Pieni Yrtti/kukkahylly -teline (valkoinen)

Tomi S. - Victorinox Spartan Camouflage -monitoimityökalu

Sari H. - OBH Nordica 7118 Quick Burger -hampurilaisgrilli