Kolikkopelit toivottaa hyvää uutta vuotta!

31.12.2016

Tänään on aika sytytellä sädetikkuja, ihastella raketteja ja ennustella tinoista tulevan vuoden rikkauksia ja seikkailuja. 

Meillä täällä Kolikkopeleillä vuosi on ollut kerrassaan mahtava: saimme upean 350 000 kolikkopeliläisen rajan rikki, olimme mukana todistamassa monia iloisia voitonhetkiä, yksi pelaajamme voitti vapuksi 100 pulloa simaa, toinen 50 kiloa kahvia ja matkasivatpa pelaajamme kilpailupalkinnoilla tänä vuonna esimerkiksi Los Angelesiin ja Malediiveillekin!

Meidän uuden vuoden lupauksemme on se, että ensi vuodesta tulee entistäkin säihkyvämpi. Suunnitelmissa on jo kaikenlaista kutkuttavia käänteitä, joista kuulet parhaiten tuttuun tapaan sähköpostin ja täältä uutisten kautta.

Toimituksemme virallinen pelivalinta uudelle vuodelle on tietysti onnekas Lady of Fortune peli. Sen myötä haluamme toivottaa kaikille pelaajillemme erityisen kultaista uutta vuotta! Lisäksi haluamme vielä kiittää pelaajiamme - yhdessä saamme parhaat kampanjat ja jännittävimmät turnaukset aikaan. Tavataan voitokkaissa merkeissä jälleen ensi vuonna!

Onnettaren peliin

Viikkoraaputus

Kurkkaa tämän viikon jaossa olevat palkinnot Viikkoraaputuksen omalta sivulta. Aiempina viikkoina palkinnot ovat menneet seuraaville:

Viikon 16 voitot

Markku R. - Villeroy and Boch BBQ Passion ‐maustetarjotin

Marita R. - Cocoon TravelSheet, matkalakana

Jaana P. - Microsoft Sculpt Mobile ‐hiiri

Viikon 15 voitot

Lasse U. - Grunwerg pressopannu

Arto K. - Ströme Magic Massager ‐hierontalaite

Raimo I. - PowerLed Oslo LED-pöytävalaisin

Viikon 14 voitot

Leo L. - Westmark lihamylly, koko 8

Ritva V. - Princess-mehulinko

Veli L. - JBL GO ‐Bluetooth-kaiutin, turkoosi