Kolikkopelien jättipotit

Kolikkopelien jättipotit yllättävät – kotona voi voittaa miljoonia

05.02.2014

Luku 13 ei välttämättä olekaan huonon onnen luku. Kolikkopelien suosikkeihin kuuluvassa Mega Fortune ‑pelissä napsahtaa miljoonavoittoja keskimäärin 13 viikon välein – siis useammin kuin poliitikot pitävät vaalilupauksensa.

Viime joulukuussa satakuntalainen Anne voitti 2,6 miljoonaa euroa – tietenkin perjantaina 13. päivänä.

– Tämä on niin suuri yllätys, että asian sisäistämiseen menee vielä hetki, Anne kommentoi tuoreeltaan voittonsa jälkeen.

Mega Fortune -peli toimii samalla tavalla kuin nyyttärit: jokainen tuo jotain pientä ja tuloksena on herkuista notkuva pöytä. Jokaisesta pelikerrasta osa panoksesta käytetään kerryttämään pelin yhteistä jättipottia. Potti kasvaa koko ajan, kunnes joku pelaajista onnistuu viemään sen itselleen.

Keskimääräinen Mega Fortunen jättipotti on noin viisi miljoonaa euroa, ja parhaimmillaan voitot ovat hiponeet jopa 20 miljoonaa euroa. Mega Fortunen tavoin kasvavaa jättipottia käytetään myös Hall of Gods ja Arabian Nights -peleissä.

Mitä kuuluu Annelle reilu kuukausi voiton jälkeen?

Miljoonavoiton Kolikkopeleissä napannut Anne ei ole vielä päättänyt isoa sijoituskohdetta rahoille, mutta perheenäidin elämään on jo tullut pientä luksusta.

- Olemme käyneet kerran viikossa syömässä ulkona ystävien tai perheen kanssa. Ennen kävimme vain kerran vuodessa. Voitto on tuonut kummasti lisää varmuutta arkeen ja myös sinne jonnekin eläkepäiviin, Anne sanoo.

Hän ei ole vieläkään kertonut voitosta tutuilleen.

- Vain puoliso ja pankin setä tietävät, ja tämä linja pitää. En usko kenenkään epäilevän, ellei homma lähde lapasesta, kun kaikki kuitenkin tietävät, että pelailen kolikkopelejä.

Anne on jatkanut Kolikkopelien pelaamista jättipotin jälkeenkin – innostus on entisestään vain kasvanut.

- Rahaa on riittänyt kokeilemaan niin monia pelejä, että en enää osaa päättää, mikä on lempipeli, Anne naurahtaa.

Viikkoraaputus

Kurkkaa tämän viikon jaossa olevat palkinnot Viikkoraaputuksen omalta sivulta. Aiempina viikkoina palkinnot ovat menneet seuraaville:

Viikon 11 voitot

Tiina P. - Logitech Z200 ‐stereokaiuttimet

Niina R. - Ken Hom Everyday ‐wok-paistinpannu

Rolf H. - Monopoly lautapeli

Viikon 10 voitot

Arja L. - OBH Nordica Raclette Bistro

Tina K. - Feru Pyramid Peak ‐matkalaukku

Esa V. - Domesto Alustep 2 -taloustikkaat

Viikon 09 voitot

Jukka S. - JBL GO ‐Bluetooth-kaiutin

Raija K. - Koss UR18 kuulokkeet

Urpo V. - Sony MDR-XB50AP ‐nappikuulokkeet