Näin aloitetaan uusivuosi: 28 000 euron voittopotti pelaajallemme

10.01.2017

Pelaajamme Simsara pelaili joulukuussa tavallista enemmän ja päätti kuun lopussa tallettaa pelitililleen itselleen harvinaisen suuren summan: 150 euroa. Hän lopetti pelaamisen, kun kassassa oli 250 euroa. Normaalisti hän olisi kotiuttanut summan, mutta päättikin jättää rahat vielä pelitilille. 

Uudenvuodenaattona pelailu jatkuikin. Kun Big Bad Wolf ja Gonzo’s Quest -pelit meinasivat sakottaa saldoa, siirtyi pelaajattaremme kohtalokkaaseen Dead Or Alive -peliin. 1,8 euron panoksella tauluun pyörähti scatter-symboleja ja vapaapelit käynnistyivät. Pian ruudulla oli unelmatilanne: pelin ylärivi täyttyi wild-symboleista ja voitot kohosivat jokaisella kierroksella yhä korkeammalle. Bonusputken päätteeksi voittosarakkeeseen ilmestyi summa 10 756 euroa!

Simsara nosti itselleen osan voitoista, mutta pelit jatkuivat taas illalla. Muutaman kokeilun jälkeen hän päätyi Gonzo's Questin pariin ja uskalsi nostaa panoksen jo 50 euroon. Parikymmentä kierrosta myöhemmin Gonzon portit aukesivat ja peli kuljetti Simsaran bonuspeliin, josta kertyi mahtavat 12 085 euroa!

Pelaajamme laski hetkeksi panostaan, mutta jatkoi pelailua. Kun panos nousi takaisin 50 euroon, Gonzo kiitti luottamuksesta. Kolikoita kilahteli Gonzon kypärään 10 206 euron edestä. Ei yhtään hassumpi uusivuosi!

Voittajamme kertoi, että summalla lunastellaan osaomistusasuntoa omaksi, ja loput voittorahat menevät vasempaan takataskuun pahan päivän varalle. "Jos jotain sattuu tai tarvii, niin eipä ole sitten ihan euron päälle," hän tuumaa. Jalat pysyvät siis tiukasti maassa.

Puolitoista vuotta Kolikkopeleillä pelaillut Simsara kehui sivua luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi, ja kertoi kaiken aina sujuneen mukisematta! Lämpimät onnitteluterveiset Vantaalle! 

Kenen pelitilille löytävät tiensä Gonzon seuraavat rahavirrat? Peli on yksi pelaajiemme suosikeista – kokeile onneasi voittoisassa viidakkoseikkailussa.

Pelaa Gonzo's Questia

Viikkoraaputus

Kurkkaa tämän viikon jaossa olevat palkinnot Viikkoraaputuksen omalta sivulta. Aiempina viikkoina palkinnot ovat menneet seuraaville:

Viikon 16 voitot

Markku R. - Villeroy and Boch BBQ Passion ‐maustetarjotin

Marita R. - Cocoon TravelSheet, matkalakana

Jaana P. - Microsoft Sculpt Mobile ‐hiiri

Viikon 15 voitot

Lasse U. - Grunwerg pressopannu

Arto K. - Ströme Magic Massager ‐hierontalaite

Raimo I. - PowerLed Oslo LED-pöytävalaisin

Viikon 14 voitot

Leo L. - Westmark lihamylly, koko 8

Ritva V. - Princess-mehulinko

Veli L. - JBL GO ‐Bluetooth-kaiutin, turkoosi