Uutiset - Viihdy Kolikkopelien parissa

17.02.2017

Odotettu mobiilisivu-uudistus on viimein saapunut ja on nyt kaikkien pelaajiemme käytössä. Listasimme toimituksen TOP 3 -suosikit uudistuksista:

1. Tallenna lempipelisi
Klikkaamalla sydän-symbolia suosikkipeliesi kohdalla voit kerätä henkilökohtaiset lempparisi kätevästi yhteen paikkaan. Löydät lempipelit-kategorian alta helposti sekä viimeksi pelaamasi pelit että valitsemasi suosikit. 

2. Uudistettu ulkoasu
Raikkaampi, helpompi, hauskempi – näihin sanoihin tiivistyy mobiilisivuston uusi ilme. Sivulla on nyt entistä helpompi löytää etsimänsä, lukaista uutiset pelijulkaisuista ja tarkistaa viimeisimmät tarjoukset.

3. Kevyempi ja nopeampi
Sivu on nyt huomattavasti kevyempi kuin aiemmin, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että se latautuu puhelimellasi tai tabletillasi paljon nopeammin kuin aiemmin. Testaa vaikka!


Sukella osoitteeseen Kolikkopelit.com nyt älypuhelimella tai tabletilla ja käy kurkkaamassa, miltä uudistus sinusta näyttää ja tuntuu. Me olemme aika tyytyväisiä tulokseen – toivottavasti sinäkin tykkäät. Mukavia mobiilihetkiä!

16.02.2017

Voihan viikinki! Muinaiset viinkinkijumalat ovat huomanneet mobiilin mahdollisuudet. Jännittävä Hall of Gods nykäistiin nykyaikaan, sillä pelistä on nyt saatavilla mahtipontinen mobiiliversio. Mikä hienointa: Hall of Gods -pelissä urheat skandijumalat jakavat jättipottivoittoja onnekkaimmille!

Pääset siis vihdoin takomaan jättipottia taskuruudullasi – jokaisella kierroksella oma panostuksesi kasvattaa progressiivista jättipottikassaa. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän voit myös voittaa! Jumalaiset pelimerkit seikkailevat pelin viidellä rullalla, 20 kiinteää voittolinjaa povaavat voittoja, ja bonuspelissä pääset takomaan kolikoita itsensä Thorin vasaralla.

Idun, Freya ja Odin, sekä muut viikinkijumalat, lupaavat menestystä mobiilipeleillesi.

Näppäile jumalaisia jättipotteja!

Pelaa

15.02.2017

Pian on suut suklaassa eri puolilla Suomea! Jaoimme ystävänpäivän kampanjassamme päivittäisiä ilmaiskierroksia viiden päivän ajan. Joka päivä eniten kierroksellaan voittanut pelaaja voitti kolme kiloa Geisha-suklaata.

Milla Vantaalta, Jenni Lohjalta, Jukka Torniosta, Elmeri Lapista ja Esa Uudestakaupungista pyöräyttelivät isoimmat voitot kierroksillaan, joten syötävän hyvät palkinnot kolahtavat ihan pian heidän postiluukkuihinsa.

Arvoimme lisäksi Holiday Club -hotellien 500 euron lahjakortin kaikkien kampanjakoodilla tallettaneiden kesken. Onnetar suosi tällä kertaa Sirpaa Kurenpolvelta, joka pääsee nauttimaan hemmottelusta ja hotelliaamiasista.

Onnittelut voittajille koko Kolikkopelien tiimilltä! 

15.02.2017

Viikon turnauksessa komeilee Kolikkopelien oma konkistadori Gonzo. Veikeän veikkosen matkassa pääset kiinni suuriin summiin – kunhan ensin selviät viidakon halki ja suuntaat kohti kadonneen kaupungin aarteita.

Reitille osuu kolikko jos toinenkin: nappaa siis mahdollisimman suuri määrä roposia 20 peräkkäisellä kierroksella ja saatat olla yksi viidestä onnekkaasta voittajasta. Viisi urheaa, eniten kolikoita kerännyttä, pelaajaa voittaa kukin 100 euron bonusraha-aarteen!

Käännä kompassi kohti voittoja:

 • Pelaa vähintään 20 kierrosta Gonzo’s Quest -peliä vähintään 0,20 euron panoksella.
 • Tavoittele mahdollisimman paljon kolikoita 20 peräkkäisellä pelikierroksella.
 • Aikaa sinulla on keskiviikosta sunnuntaihin.

Selvitä turnauksen salat: Eldoradon kulta odottaa!

Aloita kolikkojahti

Ohjeet:

 • Turnaus alkaa 15.2. klo 00.01 ja päättyy 19.2.2017 klo 23.59.
 • Turnauksessa palkitaan 5 pelaajaa, joilla on 20 parasta peräkkäistä pelikierrosta perustuen voitettuihin kolikoihin.
 • Voittajat jakavat 500 euroa bonusrahaa tasan.
 • Osallistuakseen pelaajien on pelattava oikealla rahalla vähintään 20 kierrosta 0,20 euron panoksella.
 • Bonusrahaa koskevat normaalit kierrätysvaatimukset.
 • Kolikkopelien yleiset bonusehdot ovat voimassa.

   

10.02.2017

Kolikkopeleillä käy aikamoinen kuhina päivittäin, sillä onhan meillä täällä yli 350 000 pelaajan kaveripoppoo. Ystävänpäivä on ihan nurkan takana, joten päätimme laittaa ilmaiskierroksia kaikille jakoon – ja joidenkin pelaajien suut makeaksi!

Viiden päivän sokerikuorrutetussa kampanjassamme saat joka päivä yhden ilmaiskierroksen. Se pelaaja, joka pyöräyttää kierroksellaan isoimman potin Koi Princess -pelissä, palkitaan kolmella kilolla Geisha-suklaata.

Samalla voit lunastaa lippusi arvontaan, jonka voittaja saa Holiday Club -hotellien 500 euron lahjakortin sekä kaksi kolmen kilon pakettia Geisha-karkkeja – eihän kaveriakaan voi ihan karkitta jättää.

Vuoden makeimpaan kisaan

Tiimimme toivottaa oikein hyvää ystävänpäivää kaikille kolikkopeliläisille!

09.02.2017

NetEnt-pelistudion uusin aikaansaannos on Joker Pro. Peliuutuutta voi huoletta povata ikisuosikki Starburstin manttelinperijäksi, sillä peli yhdistää miellyttävän yksinkertaisella ja koukuttavalla tavalla kaikki hedelmäpelin parhaat puolet. 

Peli hurmaa futuristisella värikkyydellään, musiikillaan ja nopeatempoisuudellaan. Rullilla välkehtivät tutut neliapilat, hevosenkengät ja BAR-symbolit. Ja kuten jo nimestäkin voi päätellä, Joker Pron wild-symboli on jokeri.

Koska Joker Prosta löytyy kaikki hedelmäpeliklassikon ainekset, sisältää uutuus luonnollisesti myös ilmaiskierrosominaisuuden. 

Bonuspelin starttaamista et voi olla huomaamatta, sillä trailerimainen miesääni kuuluttaa ilotuliksen alkavaksi. Jos saat jokerisymboleita osumaan rullille 2, 3 tai 4, jatkuvat ilmaispelit edelleen Sticky Wildien avustuksella.

Hyppää siis tulevaisuuteen ja anna tarttuvan musiikin siivittää sinut suurvoittoihin!

Peli pyörimään!

08.02.2017

Kaksin verroin jännittävämpi Viikon turnaus! Verrytä hiiriranne, lämmitä klikkaussormi ja napsauta itsesi voittoon turnauspeleissä.

Yksi turnaus, kaksi peliä ja kolme voittajaa. Kaksi suosikkipeliä takaavat sen, että vipinä ei kintuista katoa: Twin Spin ja Jack Hammer ovat tämän viikon turnauksen tähdet.

Viikon turnaukseen pääset siis osallistumaan pelaamalla Twin Spin - ja Jack Hammer -pelejä. Pelaa vähintään 30 kierrosta vähintään 0,25 euron panoksella ja olet mukana. Turnauksen voittaa eniten pelikierroksia keränneet pelaajat.  Kolme parasta palkitaan – nappaa oma osasi 300 euron bonusrahapalkinnosta!

Tähtää turnausvoittoon klikkaamalla alla olevia pelikuvia: 

Onnea turnaukseen!

Ohjeet:

 • Turnaus alkaa 8.2.2017 klo 00.01 ja päättyy 12.2.2017 klo 23.59.
 • Osallistut turnaukseen automaattisesti pelaamalla turnauspelejä vähintään 30 kierroksen verran.
 • Pelaajan on pelattava oikealla rahalla ja vähintään 0,25 euron panoksella.
 • Turnauksen voittaa kolme pelaajaa, jotka ovat pelanneet eniten pelikierroksia turnauspeleissä turnauksen aikana.
 • 300 euron palkintopotti jaetaan tasan kolmen parhaan pelaajan kesken.
 • Bonuksilla voitetut varat ovat ilmaista bonusrahaa, jota koskevat normaalit bonusehdot.
 • Kolikkopelien yleiset käyttäjäehdot ovat voimassa.

01.02.2017

Kolikkopelit aloitti tammikuussa Suomen 100-vuotisjuhlat pelaajiemme älynystyröitä testaavalla visailulla. Kampanjassamme kyseltiin maamme kansallissymboleita, kuten kansalliseläimiä, -soittimia sekä merkkihenkilöitä.

Oikein ja hieman hutiinkin osuneet yritykset palkittiin mehevillä talletustarjouksilla. Alle parissa viikossa bonusrahaa satoi pelaajillemme yhteensä 1 200 euron edestä!

Kolikkopelit-tiimi vietti hauskoja hetkiä käydessään arvauksia läpi, ja päätimme nostaa pelaajiemmekin iloksi esille muutamia sukkelia arvauksia ja sympaattisia veikkauksia. ”Oikean rivin” voit halutessasi kurkata kampanjasivultamme.

TOP: Hauskimmat

Osallistujat noudattivat orastavina vihjeinä toimineita kuvituskuvia vähän turhankin tarkasti, sillä sangen monen osallistujan papereissa kansalliseläimenä komeili ”Mäyräkoira”. Arvoitukseksi jää, tarkoitettiinko tällä vastauksella pelkästään eläintä.

Hilpeyttä herättivät myös kansalliskiveen saadut vastaukset, sillä vaihtoehdoksi tarjottiin useaankin kertaan veikkausta ”Aleksis”. Kansalliskalaksi ehdotettiin perinteisten lajien ohella myös pyydystä, sillä ”Uistin” löytyi vastauskavalkadista. 

Kampanjamme visuaalinen ilme houkutteli monet vastaamaan kansallispuun kohdalla ”Päärynä”, jolla ei valitettavasti lisäpisteitä herunut. Hyönteiskysymykseen ehdotettiin tuttua, jokakesäistä riesaa – “hyttystä” – monin eri synonyymein, ja olipa joukkoon eksynyt myös yksi ”Huonekärpänen”.

”Mölkky” ei ole ainakaan vielä vakiinnuttanut asemaansa maamme kansallisurheilulajina, mutta arvausta ”Lotto” arvostetaan myös täällä Kolikkopeleillä. Olemmehan me aikamoista lottokansaa!

Kiitos vielä kaikille sankoin joukoin kampanjaamme osallistuneille. Pysytelkäähän kuulolla, sillä 100-vuotisjuhlallisuudet ovat vasta alkaneet!

31.01.2017

Kolikkopeleillä jatketaan tutulla rockteemalla! Tammikuun puolivälin paikkeilla Viikon turnaus käytiin Motörhead-pelissä, mutta nyt on aika kuuluttaa lavalle tämän viikon esiintyjä: Guns N’ Roses!

Osallistu tämän viikon turnajaisiin pelaamalla vähintään 20 kierrosta Guns N’ Roses -peliä minimissään 0,20 euron panoksella. Tavoitteena on kerätä mahdollisimman suuri kolikkomäärä 20 peräkkäisellä pelikierroksella.

Palkinto on loppukuun turnausperinteiden mukaan huima: 1 000 euroa pelirahaa. Bonusrahapotista osingoille pääsee yhteensä peräti 50 pelaajaa ja koko turnauksen voittaja palkitaan 120 euron bonuksilla. 

Rokki soi peräti kuusi päivää – tiistaista sunnuntaihin – joten keikalle ehtii kyllä!

Rokkaa ja rikastu

Ohjeet:

 • Turnaus alkaa 31.1. klo 00:01 ja päättyy 5.2.2017 klo 23:59.
 • Turnauksessa voittaa 50 pelaajaa, joilla on 20 parasta peräkkäistä pelikierrosta perustuen voitettuihin kolikoihin. Mitä korkeampi sijoitus, sitä suurempi palkinto. Voittaja saa 120 euroa.
 • Osallistuakseen pelaajien on pelattava oikealla rahalla vähintään 20 kierrosta 0,20 euron panoksella.
 • Bonusrahaa koskevat normaalit kierrätysehdot.
 • Kolikkopelien yleiset käyttäjäehdot ovat voimassa.

30.01.2017

Kiinalainen vuosi on vaihtunut ja uusi Kukon vuosi on alkanut: kiinalaisen horoskoopin mukaan Kukon materiaali on, mikäs muukaan, kuin metalli – eli kolikoita on nyt luvassa kasapäin! Golden-uutuuspeli avaa kiinalaisen uuden vuoden pistetilin Kolikkopeleillä. Käy kukoksi tunkiolle, ja pian, sillä tässä pelissä aikainen tipu madon nappaa...

Pelin wild-symbolina kukkoilee itse punaheltta, ja scatterina komeilee kiinalainen onnenkolikko. Viisirullaisen pelin erikoismerkit tippuvat vain rullille kaksi, kolme ja neljä, mutta bonuspelin aikana wild/scatter-symboli, kultainen kukko, korvaa kaikki pelimerkit munasta kanaan – myös scatter-symbolit! Kultakukko-bonuspeliin pääset, kun kohdallesi tärähtää kolme wild- ja/tai scatter-symbolia: pääset heti pelaamaan 10 ilmaiskierrostasi, jonka aikana kultainen kukko tuo kolikkoisia voittoja.

Älä jää orrelle nuokkumaan vaan pyrähdä apajille!

Nokka kohti uutuutta

Viikkoraaputus

Kurkkaa tämän viikon jaossa olevat palkinnot Viikkoraaputuksen omalta sivulta. Aiempina viikkoina palkinnot ovat menneet seuraaville:

Viikon 07 voitot

Susanna T. - Smoothie Twister tehosekoitin

Raija K. - Faber-Castell Polychromos ‐värikynät

Sari S. - Dymo M1 kirjevaaka

Viikon 06 voitot

Urpo V. - Elokuvien maailma -triviapeli

Kari K. - Stellar-maidonvaahdotin liedelle

Irja V. - FightBack Fitness Mat -jumppamatto

Viikon 05 voitot

Sirkka S. - Dolce Gusto Piccolo -kapselikeitin

Lauri M. - Tristar RK-6140 -riisinkeitin + sushisetti

Liisa K. - Grouw-raivaus- ja -oksasakset-setti